BMW xDrive Kranjska Gora

Zimske vremenske razmere povprečnim voznikom niso po godu, saj na cestah povzročijo nemalo katero nevšečnost. Znajo pa sneg dobro izkoristiti proizvajalci avtomobilov, ki v zimskih mesecih organizirajo tematske tabore, na katerih novinarjem in najožjim strankam v pravih zimskih razmerah predstavijo svoje najnovejše avtomobile in pogonske sisteme. Medtem, ko v tujini podobne vozniške delavnice organizirajo praktično vse znamke višjega cenovnega razreda, pri nas s svojo zimsko dogodivščino prevladuje predvsem bavarski BMW.

BMW xDrive na Vršiču - Foto @markogrd

Dogodek se vsako leto odvija v Kranjski Gori, kjer udeleženci sedejo za volan modelov s štirikolesnim pogonom xDrive. Letos so bili tako na voljo novi BMW serije 2 Active Tourer, BMW X3, BMW X4 in BMW X6. Vozniki so lahko sodoben štirikolesni pogon preizkusili na snežnem poligonu, kot tudi na zasneženi cesti gorskega prelaza Vršič. Testne vožnje so dopolnjevali različni izzivi na smučišču ter obiski ambasadorjev znamke BMW v Sloveniji, skratka zabava za vso družino. Dogodka se žal nisem uspel udeležiti, delim pa nekaj instagram fotografij zadovoljnih udeležencev.

Preverite, kako zimska dogodivščina poteka pri porscheju ali aston martinu. Ti je bil članek všeč? Spremljaj me na facebook in twitter ali sledi instagram profilu @slovenia_auto

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja