Cars&Coffee prihaja v Slovenijo

Letošnjega aprila sem imel čast obiskati Cars&Coffee v italijanskem mestu Brescia, že 25. junija 2017 pa ekskluzivni avtomobilski dogodek prihaja v Slovenijo!

Porsche 918 Spyder - Cars&Coffee Slovenia 2017

Cars&Coffee je vodilna italijanska blagovna znamka za organizacijo avtomobilskih dogodkov, ki združuje zbiralce sodobnih športnih avtomobilov in prestižnih starodobnikov. C&C prireja ekskluzivne dogodke z namenom deliti strast do prestižnih avtomobilov, s poudarkom na druženju med udeleženci v kombinaciji z raziskovanjem zgodovine in pokrajine gostujoče države. Dogodek Cars&Coffee dobro poznajo že v številnih evropskih državah: v Italiji, Švici, Monaku, Nemčiji, Belgiji, Grčiji, Norveški, na Portugalskem in Poljskem, sedaj pa prvič prihaja v Slovenijo.

Letos bo dogodek Cars&Coffee prvič organiziran tudi v Sloveniji. Lastniki prestižnih avtomobilov se bodo v nedeljskih popoldanskih urah pripeljali v Piran, kjer bodo na svoj račun prišli vsi ljubitelji jeklenih konjičkov, saj bodo luksuzni avtomobili iz vse Evrope v sproščenem morskem vzdušju razstavljeni na ogled. Torej, kje se srečamo 25. junija 2017 med 15.15 – 18.18 uro? Na Tartinijevem trgu v Piranu!

FOTOGALERIJA: CARS&COFFEE BRESCIA

Lastniki prestižnih avtomobilov se lahko karavani pridružijo s prijavo na http://bit.ly/2oNi9Gx, vsi ostali ljubitelji ferrarijev, lamborghinijev, porschejev in ostalih športnih ter prestižnih avtomobilov pa boste 25. junija zagotovo prišli na svoj račun.

Facebook: Cars & Coffee Slovenija
Instagram: Cars & Coffee Slovenija

Cars & Coffee Slovenia

Nove vsebine spremljaj na facebook in twitter ali sledi instagram profilu @slovenia_auto.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja