Dosegli smo nov mejnik: 5000 instagram sledilcev

Danes smo na vse bolj priljubljenem socialnem omrežju, ki preko fotografij združuje 400 milijonov ljudi z vsega sveta, dosegli nov mejnik: 5000 sledilcev na največjem slovenskem avtomobilskem profilu @slovenia_auto. Profil že slabi dve leti povezuje vse, na instagramu prisotne, slovenske ljubitelje hitrih in lepih avtomobilov, ki pri ustvarjanju vsebin tudi aktivno sodelujejo. Od 5000 sledilcev je slaba polovica Slovencev, kar kaže na odlično razmerje med domačimi in tujimi sledilci.

Preberi tudi: Kako uspeti na instagramu?

Z delom nadaljujemo naprej, pri čemer se že oziramo k novemu okroglemu cilju: 10.000 sledilcev. Želimo, da bo potencial @slovenia_auto in spletne strani voznipark.si sčasoma opazil tudi kateri izmed množice slovenskih uvoznikov avtomobilov. Odprti smo za različne možnosti sodelovanja.

Kako se lahko tvoje fotografije avtomobilov znajdejo na @slovenia_auto ali spletni strani voznipark.si. Sledi nam na instagramu, svoje fotografije pa označuj s hashtagom #sloavto. Nimaš instagrama? Pošlji fotografije na mail tadej@voznipark.si ali slovenia_auto@hotmail.com

A photo posted by @slovenia_auto on

Spremljaj me na facebook in twitter ali sledi instagram profilu @slovenia_auto.

1 komentar na prispevek “Dosegli smo nov mejnik: 5000 instagram sledilcev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja