GTspirit Tour 2016 / 10th anniversary

Slovenijo so obiskali člani GTspirit Tour 2016 – potovanje, ki ga je priljubljeni avtomobilistični spletni portal GTspirit.com pripravil ob desetletnici svojega obstoja.

Mercedes-AMG GT-S - Ivančna Gorica, Slovenija

Start GTspirit Tour 2016 je bil v Münchnu, udeleženci pa so se nato podali na 500 kilometrov dolgo pot do Zagreba, kjer so se zabavali v enem izmed nočnih lokalov. V soboto jih je pot vodila v Slovenijo, kjer so v jutranjih urah obiskali sedež podjetja Akrapovič iz Ivančne Gorice, ki je tudi sponzor dogodka. Po ogledu proizvodnega obrata so udeleženci izbrali med krajšo (avtocesta) ali daljšo (vzpon na Vršič) potjo, končni cilj obeh pa je bil Kempinski Palace hotel v Portorožu. Nedelja jih je popeljala v Italijo, kjer so se povzpeli na priljubljeni prelaz Grossglockner, dan pa zaključili v Avstrijskih Alpah. GTspirit Tour 2016 se zaključi v ponedeljek s povratkom v München.

Celotno popotovanje je bilo zavito v tančico skrivnost. Udeleženci namreč načrt potovanja za posamezni dan izvedo šele v jutru tistega dne. Spretna uporaba družabnih omrežji me je tokrat vodila do namiga, da se bo skupina ustavila pri Akrapoviču v Ivančni Gorici. Tam je tudi nastala spodnja foto galerija.

Foto: Tadej Tomc

A photo posted by @slovenia_auto on

Nove vsebine spremljaj na facebook in twitter ali sledi instagram profilu @slovenia_auto.

Oznake: mercedes amg, amg gt, sls amg, bmw manhart, porsche 911 sc, cayman gt4, jaguar f type s, audi r8, sl 63, slc 43, ferrari 458, lamborghini aventador, akrapovič ivančna gorica

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja