Kako deluje aplikacija Drajv?

Drajv zavarovalnice Triglav je prva mobilna aplikacija v Sloveniji, ki pomaga do boljše in varnejše vožnje s katero lahko voznik prispeva k varnejšemu prometu na slovenskih cestah. Varna vožnja je lahko tudi nagrajena, saj lahko vozniki premijo avtomobilskega zavarovanja znižajo za 25 odstotkov, mladi vozniki pa lahko privarčujejo še več.

Triglav mobilna aplikacija Drajv

Kako deluje aplikacija Drajv?

Vse, kar potrebuješ je pametni telefon, na katerega si lahko naložiš aplikacijo, ki jo lahko začneš uporabljati takoj. Uporaba je preprosta: pred začetkom vožnje vklopi GPS, telefon namesti na varno mesto ter zaženi aplikacijo. Pritisni začetek in aplikacija bo s pomočjo senzorjev v telefonu začela spremljati vožnjo. Varnost tvoje vožnje se ocenjuje po štirih merilih: upoštevanje hitrostnih omejitev, pospeševanje, zaviranje ter prevelike sile v ovinkih. Po zaključku vožnje pritisni konec vožnje in aplikacija bo izračunala število točk, pridobljenih z vožnjo. Prejmeš lahko do 100 točk.

Kako do popusta pri obveznem avtomobilskem zavarovanju?

Če po vsaj 300 prevoženih kilometrih in desetih vožnjah skupno dosežeš vsaj 90 točk, lahko z enim klikom zahtevaš kodo s katero privarčuješ 5 odstotkov pri avtomobilskem zavarovanju ali pa si prepoloviš obvezno doplačilo za mladega voznika. Če kode ne zahtevaš takoj ter nadaljuješ z aktivno uporabo aplikacije, pa lahko vsak mesec za posnetih vsaj 100 kilometrov vožnje privarčuješ dodaten odstotek ali za posnetih vsaj 200 kilometrov vožnje privarčuješ dodatna dva odstotka pri avtomobilskem zavarovanju. Skupaj si lahko nabereš do 25 odstotkov prihranka pri avtomobilskem zavarovanju. Aplikacija omogoča tudi izpolnjevanje različnih izzivov, s katerimi si lahko pripelješ zanimive nagrade.

Kje lahko naložim aplikacijo Drajv?

Mobilna aplikacija Drajv je za telefone z operacijskim sistemom Android dostopna v Google spletni trgovini Google play, za iPhone uporabnike pa je na voljo v App Store.

Več informacij o aplikaciji in načinu nagrajevanja je dostopno na uradni spletni strani tukaj!

Spremljaj me na facebook in twitter ali sledi instagram profilu @slovenia_auto.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja