Kako do zastonj vinjete 2016?

Vstopili smo v leto 2016 in nezadržno se bliža dan (1. februar 2016), ko bodo morali vsi vozniki, ki bodo želeli voziti po slovenskih avtocestah, na vetrobranska stekla svojih vozil namestiti vinjete v kovinsko zeleni barvi. Ker je lahko vinjeta, za letno je potrebno odšteti 110 €, po božično-novoletnih praznikih precejšnji finančni zalogaj, sem vam pripravil seznam akcij, kjer lahko vinjeto kupite s popustom ali jo dobite brezplačno.

Kot boste opazili v naslednjih vrsticah, vam vinjete nikjer ne podelijo kar tako. Ali morate za njo skleniti kredit oz. zavarovanje ali pa jim zaupati svoje osebne podatke. Zato svetujem, da dobro premislite, če je za ceno ene vinjete pametno skleniti večletno pogodbo ali neznanemu podjetju poslati svoje osebne podatke.
Pozor: Ne nasedajte facebook stranem z imeni “Zastonj vinjeta” ali “Vinjeta 2016”. Slovenski strokovnjaki za družabna omrežja takšne strani uvrščajo med top 10 prevar na družabnih omrežjih.

Zastonj letna vinjeta 2016

Najbolj zanimivo in najbolj bogato nagradno igro v sodelovanju z AMZS pripravlja Radio 1. Med 18. in 22. januarjem bodo vsak dan med 6. in 18. uro podarili kar 10 vinjet. Vse kar moraš storiti je, da na spletno stran Radia 1 vpišeš svoje podatke in registrsko številko vašega ali avtomobila ostalih družinskih članov. Drugi del naloge je, da poslušaš Radio 1. Če v etru zaslišiš svojo registrsko številko, imaš dolžino naslednje pesmi časa, da pokličeš na Radio 1 in vinjeta je tvoja. Če izbrani poslušalec ne pokliče, se vinjeta prenese v naslednji krog in tako lahko osvojiš tudi dve ali več vinjet.

Generali & Vzajemna vam brezplačno podarjata vinjeto, če v obdobju 1. decembra 2015 do 29. februarja 2016 sklenete novo dopolnilo zdravstveno zavarovanje pri Vzajemni ter sklenete ali obnovite avtomobilsko oziroma stanovanjsko zavarovanje Generali ter podpišete 3-letno izjavo o vezavi. Ob tem lahko sodelujete v nagradni igri ter v svojo garažo odpeljete nov avtomobil Toyota Auris TS.

Generali vam vinjeto podari tudi v sodelovanju s Koroškim radiom. Vse kar morate storiti je, da na spletni strani koroškega radia pustite svoje podatke ter počakate na njihov klic.

Carspotting – najdražji, najhitrejši in ekskluzivni avtomobili na slovenskih cestah

Zavarovalnica Triglav in Mercator pri obnovi ali sklenitvi novega avtomobilskega zavarovanja med 1. decembrom 2015 in 31. januarjem 2016 podarjata bon v vrednosti do 40 EUR za nakup letne vinjete, ki je unovčljiv v izbranih Mercatorjevih prodajalnah, kjer se izvaja prodaja vinjet. Bon lahko unovčite do 15. februarja 2016, in sicer za nakup letne vinjete cestninskega razreda 2A ali 2B. Ob unovčenju bona za nakup vinjete boste prejeli še 110 pik na Mercator pika kartico.

Starodobniki na slovenskih cestah

Banka Sberbank vam ob sklenitvi potrošniškega kredita za obdobje vsaj 8 let, vključno do 31. januarja 2016 podarja letno vinjeto. Nagrada je izplačljiva v obliki vrednostne kartice Petrol v vrednosti 110 €, ki jo lahko unovčite na bencinskih servisih Petrol za nakup vinjete ali drugega blaga.

V podjetju garažna vrata Panela bodo letno vinjeto podarili enemu izmed obiskovalcev njihove spletne strani panela.si, ki bo v kontaktni obrazec vpisal svoje podatke. Nagradna igra traja do 17. januarja 2016.

Letno vinjeto bodo podarili tudi na spletni strani cikcak.si. Za sodelovanje v nagradni igri morate na njihovi spletni strani pustiti svoje kontaktne podatke.

Vinjeta na obroke

Pri nekaterih podjetjih vam omogočajo nakup vinjete na dva ali več obrokov. Takšno ponudbo smo opazili pri trgovski mreži Mercator in Spar (na dva obroka) ter na Petrolu (na tri obroke).

Ne zapusti strani, preveri še moje ostale vsebine.
Spremljaj me na facebook in twitter ali sledi instagram profilu @slovenia_auto.

Najboljši, najhitrejši in najdražji avtomobili v letu 2015 ujeti v Sloveniji.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja