Nissan GT-R Black Edition / Akrapovic

Avtohiša Autodelta prodaja vrhunskega japonskega športnika, 2009 Nissan GT-R Black Edition, z nameščenim izpušnim sistemom Akrapovič. “Black Edition” se od običajnega GTR loči po posebnih platiščih, spojlerju iz ogljikovih vlaken ter sedežih s kombinacijo črnega in rdečega usnja. Ostala tehnika, vključno s 3,8-litrskim twin-turbo V6 motorjem s 357kW/487KM, je enaka.

Nissan GT-R - Ljubljana, Slovenija

Motor vozniku omogoča, da ga vozilo v dobrih treh sekundah izstreli do 100 km/h. Primerni pogoji na cesti mu omogočajo, da pospeši vse tja do 310 kilometrov na uro. Za prestavna razmerja skrbi ročni šeststopenjski avtomatiziran menjalnik z dvojno sklopko. Njegov stik s cestiščem je izjemen. Inženirji so ga namreč opremili z odličnim sistemom, ki ob naglem pospeševanju ali zaviranju preprečuje podkrmiljenje in zdrs koles.

Rabljeni Nissan GT-R iz leta 2009 je po fotografijah sodeč odlično ohranjen, do sedaj pa je prevozil dobrih 110.000 kilometrov. Vozilo, ki je bilo garažirano ter nikoli karambolirano, je imelo predhodno dva lastnika in ima potrjeno servisno knjižnico. Če vas navdušujejo hitri in športni avtomobili, pri tem pa vam njegova trenutna cena 58.500 € ni ovira, se oglasite v avtohiši Autodelta v Ljubljani.

Več vsebine o Nissan GT-R:
Nissan GT-R na Vranskem
Švicarski Nissan GT-R v Ljubljani
GTROC Euro tour 2014

Zapis ni vezan na aktualnost izvirnega oglasa. Vir: avto.net
Spremljaj me na facebook in twitter ali sledi instagram profilu @slovenia_auto.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja