Pregled leta 2014

Leto 2014 se zaključuje in z mirno vestjo lahko rečem, da je za mano zanimivo avtomobilsko leto. V zadnjem letu se je instagram profil @slovenia_auto razvil v veliko skupnost ljubiteljev vseh vrst avtomobilov. Objavljal sem tako svoje, kot tudi vaše fotografije in marsikateri avtomobil je navdušil širšo skupino sledilcev (danes vas je že preko 3600).

Iz leta 2014 mi bodo v spominu ostale številne zgodbe. Nepozabna je bila enodnevna izposoja legendarnega ameriškega Ford Mustanga GT. Zanimiv je bil pogled na veliko skupino športnih avtomobilov Nissan GT-R iz anglije in naključno srečanje s štirimi generacijami Corvette v središču Ljubljane. V stare čase me je poneslo srečanje starodobnih vozil na Vranskem, zbranih ob 15. obletnici Slovenske veteranske avto moto zveze. Še posebno sem se razveselil največjega osebnega “carspotter” uspeha. Na ulicah Ljubljane sem namreč odkril drugega slovenskega Lamborghini Aventadorja. Te in številne ostale zgodbe boste lahko prebirali v letu 2015.

Za leto 2015 si želim številnih dobrih avto zgodb, carspotterskih uspehov in uspešnih avtomobilskih testov. Naj vam novo leto prinese številne uspehe v osebnem in poklicnem življenju.

Za konec pa pregled najbolj priljubljenih fotografij v letu 2014.

A video posted by @slovenia_auto on

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja