Razstava avtomobilov in motociklov – trgovsko središče Montedoro

Od petka 27. novembra do nedelje, 29. novembra, se bo v neposredni bližini Slovenije odvijala razstava starodobnih avtomobilov in motociklov v Miljskem nakupovalnem središču Montedoro. To bo že četrta izvedba prireditve, ki je v preteklosti gostila več kot 100 razstavljavcev iz Italije, Slovenije, Hrvaške, Poljske in Francije, ter zabeležila več kot 40 tisoč obiskovalcev.

Svojo udeležbo so že potrdila številna društva in klubi ljubiteljev starodobnih vozil. Na prireditvi boste lahko med drugim našli tudi rezervne dele za svoje starodobne jeklene ljubljence. Prireditev se bo odvijala na celotni površini trgovskega centra, tako da bo na voljo več kot 6000 kvadratnih metrov površin. Cilj organizatorjev je, da prireditev postane referenčni dogodek za vse ljubitelje starodobnih vozil in avtomoto športov, ne samo v Furlaniji-Julijski Krajini, temveč tudi v neposredni soseščini.

Sočasno ob razstavi se bodo odvijale različne prireditve, vhod na razstavne prostore pa je za vse obiskovalce brezplačen. Če za ta konec tedna še nimate ideje za izlet, vam priporočam obisk Trsta in ogleda avtomobilske razstave v nakupovalnem središču Montedoro.

Velika galerija z lanskega dogodka.

Trieste Motor Expo 2014

Spremljaj me na facebook in twitter ali sledi instagram profilu @slovenia_auto.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja