Testiranje avtomobila – ponudba za avtomobilske trgovce/uvoznike

Avtomobilizem je panoga, ki je dobro stoletje navdušuje množice ljudi. Na svetu je le malo stvari, ki jih ljudje doživljamo tako močno kot avtomobile. Le za katero drugo stvar boste še našli toliko različnih revij, televizijskih oddaj in seveda spletnih strani, kot jih ustvarijo ravno za avtomobilizem?

Ena izmed avtomobilskih spletnih strani je moja spletna stran, na kateri se ravnokar nahajate. Danes še mali avtomobilski blog, ki pa lahko z nekaj podpore preraste v prepoznavno spletno stran o avtomobilizmu.

Z vaše strani ne rabim veliko, a hkrati vam lahko ponudim zelo veliko.

Ne potrebujem vašega denarja. Vse kar rabim je kratka (nekaj ur, dan ali vikend) izposoja aktualnega testnega avtomobila, ki ga uporabljate v vašem voznem parku. V zameno za testni avtomobil boste deležni promocije, v katero sem pripravljen vložiti vse svoje znanje in spletna omrežja, ki jih upravljam.

Naj Vam predstavim svoje medije …

Moj glavni kanal je največji in zelo priljubljen slovenski avtomobilski instagram profil @slovenia_auto, s skoraj 7.800 sledilci, od tega jih 70 % prihaja iz Slovenije. Na strani objavljam izključno fotografije iz Slovenije.

Vaš testni avtomobil bo poleg dobro premišljenih estetskih objav v glavni instagram galeriji objavljen tudi v “instagram stories”, kjer bom v času avtomobilskega testa v živo poročal ter pripravil zanimivo zgodbo. Doseg “instagram stories” je + 1.500 ljudi. V “instagram stories” lahko objavim tudi vsebino po vaši izbiri, oglasno vsebino, vaše rabljene avtomobile v prodaji, ipd.

Instagram stories – nekaj izsekov iz naših zgodb s številom ogledov

Podobnih objav bo deležen tudi moj osebni instagram profil @TadejTomc s preko 700 sledilci, manjkale pa ne bodo niti objave na mojem osebnem facebook & twitter profilu. Na razpolago imam še zelo odziven facebook profil Litija, moje mesto, s preko 600 občani občine Litije. Že želite svoje podjetje predstaviti tej lokalni skupnosti, je to odlična priložnost.

Ko sestavim vtise z vožnje, bo sledil članek na avtomobilskem blogu voznipark.si, ki bo podprt z foto in video vsebino. Članku ne bo manjkala zahvala vašemu podjetju s povezavo na vašo spletno stran. Članek bo z nekaj plačane promocije na FB dosegel +20.000 sledilcev, pri čemer mi lahko pomagate pri izbiri parametrov za iskanje vaše idealne stranke.

Doseg ene izmed naših akcij, v katero smo vložili le 11 evrov.

Facebook statistika

Če bom dobil priložnost zapeljati vaš avtomobil, bi mi ustrezal termin, ki bi vključeval tudi vikend. Med tednom bi zaradi rednega dela namreč težko našel čas za pravo vozniško izkušnjo in ustvarjanje spletnih vsebin. A kljub vsemu se lahko popolnoma prilagodim tudi vašim željam.

Zavedam se, da moje izkušnje in doseg javnosti ni primerljiv z uveljavljenimi slovenskimi mediji. Kljub temu se vedno trudim, da ustvarjam zanimive vsebine ter nadgrajujem svoje znanje. Takšne in podobne priložnosti so mi v veliko spodbudo za nadaljnje delo. Čeprav od svojega hobija danes še nimam nobenih finančnih koristi, ga upravljam z veliko strastjo.

Do danes sem imel priložnost sodelovati z Mercedes Slovenija, Porsche Slovenija, Fiat Slovenija, Wizz zavarovanje

Hvala za vaš čas in upam da se kmalu srečamo.

Lep pozdrav,

Tadej Tomc

A post shared by @slovenia_auto on

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja